جلسه مشترک مدیران حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه با اعضای شورای دانشکده علوم ورزشی

امروز سه شنبه به تاریخ ۸/۹/۱۴۰۱ شورای دانشکده علوم ورزشی در محل سالن کنفرانس دانشکده میزبان معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه و مدیران آن حوزه بود. در ابتدای جلسه ریاست دانشکده ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مهمانان ارجمند روند برگزاری جلسه را تشریح نمودند. سپس گزارش مختصری در خصوص فعالیت های پژوهشی دانشکده توسط دکتر لطفی (معاون پژوهشی و فناوری دانشکده) ارائه گردید. دکتر کاشف نیز در خصوص دو فعالیت مهم پیش روی دانشکده یعنی برگزاری همایش بین المللی و انتشار نشریه دانشکده توضیحاتی ارائه نمودند. در ادامه سایر اعضای شورای دانشکده به بیان مشکلات و چالش های موجود در حوزه پژوهش از جمله تجهیز آزمایشگاه ها ، کم بودن مقدار گرنت و نحوه هزینه کرد آن، ناچیز بودن گرنت حمایت از پایان نامه ها رساله ها، مشکلات دسترسی به پایگاه های علمی، مشکلات دریافت مبلغ طرح های پژوهشی و مساله مفاصا حساب بیمه، مشکلات پرسنلی برای راه اندازی کتابخانه تخصصی و … پرداختند. در پایان نیز آقای دکتر قربانی آرانی و مدیران حوزه پژوهش حاضر در جلسه به بیان پاسخ و ارائه راهکار ها و پیشنهاداتی برای رفع کاهش مشکلات و چالش های موجود پرداختند.