جلسه مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای دانشکده علوم ورزشی و دانشکده مهندسی مواد و فناوری های نوین

در ادامه جلسات مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای دانشکده ها، مدیران این حوزه روز چهارشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۲ به طور مشترک مهمان شورای دانشکده های علوم ورزشی و دانشکده مهندسی مواد و فناوری های نوین بودند. در این جلسه، گزارش پژوهشی اعضا محترم هیئت علمی یک سال گذشته دانشکده ها توسط معاونین محترم پژوهشی دانشکده ها ارایه گردید. بنابر گزارش بیان شده هر دو دانشکده پتانسیل کافی برای ایجاد روابط پژوهشی با دیگر دانشکده ها و فراتر از آن امکانات لازم برای ارتقا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به دانشگاه نسل چهارم را دارند. دانشگاه نسل چهارم، دانشگاهی است که در جستجوی دستیابی به هدف‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینانه با عنایت به مسئولیت اجتماعی و منطقه‌ای است که با اهداف توسعه پایدار و همچنین رابطه صنعت و دانشگاه همراستا است. هر دو دانشکده از طرح تجمیع گرنت اساتید و بر آورده کردن نیازهای پژوهشی دانشکده ها با این روش استقبال نمودند. معاون محترم پژوهش و فناوری دکتر قربانی، به نقل از دکتر یکرنگ نیا، مدیر ارتباط با صنعت و دکتر بساق زاده مدیر پژوهش، وضع این دانشکده ها را در انعقاد طرحهای برون دانشگاهی و درون دانشگاهی و چاپ مقالات با کیفیت بالا، بسیار عالی ارزیابی کردند. در ادامه دکتر قربانی از برگزاری همایش های ملی و بین المللی و برگزاری المپیاد در این دانشکده ها تقدیر و تشکر کردند. یکی از مطالبات اصلی هر دو دانشکده پیگیری گرنت اساتید جوان بود که علیرغم پیگیری دانشگاه و ارسال لیست کاملی از اساتید مطابق شیوه نامه وزارت عتف، ولی معاونت مالی وزارت از پرداخت ممانعت بعمل آورد. ایشان تحقق این امر را یک اراده همگانی ارزیابی کردند و خاطر نشان کردند با استفاده از دیپلماسی میتوان این مشکل را حل کرد ولی چنانچه اراده ای در کار نباشد این امر هرگز محقق نخواهد شد. همچنین مشکلات موجود در طرح های برون دانشگاهی و حل مشکلات مفاصا حساب از دیگر دغدغه های اساتید بود که با پیگیری های صورت گرفته با آقای حسینی از قسمت حقوقی دانشگاه قرار شد یوزر پسوورد سامانه بیمه در اختیار آقای رضایی قرار گیرد تا ایشان قراردادهای مربوط به حوزه معاونت پژوهشی و اخذ مفاصا را شخصا و بر اساس ابلاغ معاون محترم پژوهشی دانشگاه پیگیری نمایند. راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی حیوانی و اختصاص گرنت به هر دانشکده از تقاضاهای دیگر این دانشکده ها بود که قرار شد در اولین جلسه هیات رئیسه نقد و بررسی شوند.