جلسه مدیران معاونت پژوهش و فناوری با اساتید دانشکده علوم انسانی

به گزارش سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، روز دوشنبه سی آبان ماه ۱۴۰۱، جلسه مدیران حوزه پژوهش با حضور سرپرست معاونت محترم پژوهشی دانشگاه (آقای دکتر قربانی)، مدیران محترم  آن حوزه، رئیس دانشکده علوم انسانی ( آقای دکتر طهماسبی پور) و شورای پژوهشی دانشکده تشکیل شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر طهماسبی پور ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان حاضر در جلسه معرفی اجمالی از دانشکده و اعضای هیات علمی آن داشتند و سپس در مورد دانشکده و همسو بودن آن با مأموریت دانشگاه نکاتی را یادآور شدند. همچنین، ایشان متذکر شدند که دانشکده علوم انسانی تنها دانشکده ای در دانشگاه است که صددرصد فعالیت های آن در راستای ماموریت دانشگاه است و در ادامه به نقش مهم مدیران دانشگاه در تبیین جایگاه و پتانسیل های موجود در آن پرداختند و از ایشان درخواست کردند که با رایزنی با وزارت آموزش و پرورش و استفاده از تمام ظرفیت های دانشگاه برای حل مسایل موجود در جامعه کمک بگیرند. در ادامه خانم دکتر خالوندی به ارائه  گزارش کاملی از فعالیت های پژوهشی دانشکده و فعالیت های شاخص دانشکده در سال ۱۴۰۱ پرداختند در ادامه به ترتیب آقایان دکتر نجاتی، دکتر خادمی، دکتر جراره و دکتر افراسیابی به ارایه مسایل و مشکلات موجود بر سر راه اعضای هیات علمی این دانشکده پرداختند و متذکر شدند شیوه ارزیابی اساتید این دانشکده نمی بایست همانند سایر دانشکده ها باشد. از پیشنهادهای قابل توجه هیات رییسه این دانشکده راه اندازی آزمایشگاه روانشناسی است که با استقبال سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شد. در پایان  آقای دکتر قربانی ضمن تشریح برنامه های جامع معاونت پژوهشی در اجرای عادلانه انتخاب پزوهشگران دانشگاه و کاربردی شدن بخشی از پژوهش ها در راستای ماموریت و حل مشکلات دانشگاه و وزارت آموزش و پرورش از امکان جدید وب سایت معاونت پژوهشی در معرفی اولویت های پژوهشی خبر دادند و  ابراز امیدواری کردند که سالانه حداقل دو بار نشست هایی مشابه با این جلسه با اعضای هیات علمی دانشکده ها داشته باشند و نتایج این جلسات می تواند در سیاست گذاری پژوهشی دانشگاه و وزارت متبوع تاثیر مستقیم داشته باشد.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۹۰۱۰۱