جلسه مدیران حوزه پژوهش با اعضای هیات علمی دانشکده های علوم پایه و دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، امروز سه شنبه آبان ۱۴۰۱ سرپرست معاونت محترم پژوهشی به همراه مدیران این حوزه، ابتدا مهمان اساتید و شورای پژوهشی دانشکده علوم ­پایه بودند که این جلسه از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲:۰۰ در محل سالن جلسات دانشکده برگزار شد. در ابتدای جلسه خانم دکتر رویا مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده گزارشی از فعالیت­های پژوهشی دانشکده ارائه نمودند. در ادامه، به بحث و تبادل نظر در مورد آیین­نامه ­های موجود و کیفی کردن پژوهش­ها پرداخته شد. در ادامه آقای دکتر قربانی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی  مواردی از آیین نامه و شیوه های موجود که به امتیازدهی به مقالات با نویسندگان خارجی مربوط است را توضیح دادند و به پیشنهاد اعضای جلسه مقرر شد این شیوه نامه در اولین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه مورد بررسی مجدد قرار گیرد. در انتهای این جلسه نیز آقای دکتر ابراهیم ریحانی سرپرست محترم دانشکده علوم پایه پیشنهاد تقویت فضای پژوهشی را ارائه نمودند. پس از اقامه نماز و وقفه­ ای کوتاه اعضای هیات مدیره معاونت پژوهشی مهمان اساتید و شورای پژوهشی دانشکده دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته­ای بودند که این جلسه از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۵:۰۰ در محل سالن جلسات دانشکده برگزار شد. در ابتدای آقای دکتر امیر عابدی، ریاست دانشکده در مورد مشکلات دانشکده صحبت نمودند و در ادامه آقای دکتر سید محمود فاطمی گزارشی از فعالیت­های پژوهشی دانشکده ارائه نمودند. در ادامه، همکاران عزیز موارد مهمی در مورد تخصیص بودجه خارج از گرنت برای خریداری مواد مصرفی در آزمایشگاه مطرح نمودند که آقای دکتر قربانی با توضیحاتی پیرامون جذب گرنت و بودجه از خارج دانشگاه و از محل قراردادهای خارج دانشگاه، ارتباط­های بین­ المللی و غیره ابراز امیدواری کردند که به زودی با استفاده از دیپلماسی های موجود شاهد اتفاقات بهتر در این زمینه باشیم و اذعان داشتند که دانشگاه از تمام توان و ظرفیت خود برای حل این مشکل استفاده خواهد کرد. در نهایت مقرر شد جلسات معاونت پژوهش و فناوری با دانشکده­ ها به طور مستمر ادامه پیدا کند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۸۲۳۰۲