جلسه حضوری سرپرستان خوابگاه های دانشگاه با رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛

به گزارش رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه جلسه حضوری سرپرستان خوابگاه های دانشگاه با رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه روز سه شنبه در سالن شهید باهنر برگزار شد. در این جلسه آیین نامه پیشنهادی فعالیت های فرهنگی در اختیار سرپرستان قرار گرفت. در ادامه مقرر شد هر هفته همکارانی از معاونت فرهنگی در خوابگاه ها حضور یابند تا ارزیابی از پیشرفت این آیین نامه داشته باشند و اگر سرپرستان محترم نکته نظراتی در مورد این آیین نامه دارند به معاونت فرهنگی منعکس نمایند. مقرر گردید همکاران فرهنگی اعزامی به خوابگاه ها فعالین دانشجویی هر خوابگاه را با کمک سرپرست خوابگاه بعنوان رابط فرهنگی شناسایی نمایند و تا تشکیل شورای فرهنگی خوبگاه در این فضا ها به کمک این دانشجویان اقدام به فعالیت های فرهنگی همچون برقراری کلاس قران، پخش فیلم و … نمایند.