جلسه تدوین  کتاب احصا سبک رهبری و مدیریت شهید حسن طهرانی مقدم

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه؛ اولین جلسه تدوین  کتاب احصا سبک رهبری و مدیریت شهید حسن طهرانی مقدم به عنوان کتاب مکمل برای دانشجو معلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی که به دستور وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شده بود، برگزار شد. در این جلسه که با حضور سرپرست دانشگاه (آقای دکتر مهدی نژاد)، نماینده نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه (حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای فضلعلی)، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری ( آقای دکتر قربانی)، رئیس اداره انتشارات (آقای دکتر شرقی)، مدیر نظارت و ارزیابی (آقای دکتر سلطانی)  و  سرپرست دانشکده علوم پایه (آقای دکتر ریحانی) و آقایان دکتر زرنوشه و دکتر محمد عترت دوست برگزار شد؛ اعضا به بحث در مورد محتوای کتاب و سرفصل های پیشنهادی پرداختند. همچنین، طی ابلاغی آقای دکتر حسن زرنوشه به عنوان رئیس کمیته تدوین این کتاب انتخاب شدند. حسن طهرانی‌مقدم، در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته صنایع ریخته‌گری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مشغول به تحصیل بود و در مرحله نخست در سال ۱۳۶۹ مقطع کاردانی و در سال ۱۳۷۴ نیز کارشناسی را از این دانشگاه اخذ نمود. وی در دوران جنگ ایران و عراق، بنیانگذار واحد توپخانه در سپاه , نخستین فرمانده این توپخانه بود.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۹۰۶۰۲