جلسات مشترک مدیران معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با دانشکده های علوم پایه، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از سرکار خانم فرزانه پیمانی، یکی از برنامه های مهم معاونت پژوهش و فناوری که در هفته پژوهش جزییات بیشتری از آن منتشر خواهد شد، تجلیل از اساتید سرآمد پژوهشی و فعالیت های شاخص در این حوزه است.

• هسته های پژوهشی به منظور مشارکت و تعامل بیشتر اعضا هیئت علمی با یکدیگر و همچنین با دانشجویان به منظور گسترش و ارتقا کیفیت موضوعات پژوهشی در دانشگاه شکل می گیرد. میزان پژوهانه هسته های پژوهشی مستقل از پژوهانه هر استاد می باشد.
  • درخواست اعضا محترم هیئت علمی مبنی بر لزوم توجه بیشتر به ارزش تالیف و تصنیف کتاب بود که در این زمینه معاون محترم پژوهش به بیان برنامه معاونت پژوهش و فناوری مبنی بر انتخاب کتاب برتر و تشویق نویسندگان کتاب های برتر داخلی و بین المللی پرداختند.
  • ایشان، افزایش کیفیت مقالات چاپ شده به آدرس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به گزارش پایگاه های استنادی WOS و Scopus در سال اخیر را یکی از نتایج مثبت افزایش امتیازات پژوهشی دانسته و بر ادامه این روند تاکید داشتند.
  • افزایش امتیاز مقالات چاپ شده در زمینه آموزش در راستای رسالت و ماموریت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی یکی دیگر از دستاوردهای اخیر معاونت پژوهش و فناوری بوده است.
  • دکتر قربانی، از تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی در دانشگاه خبر دادند که یکی از مراکز مهم پژوهشی در جهت ارتقا پژوهش دانشگاه خواهد بود.
  • امکان اختصاص بخشی از پژوهانه استاد برای خرید خدمات کیفیت بخشی به نگارش مقاله های به زبان های غیر فارسی برای چاپ در مجلات علمی با کیفیت بالا، از دیگر برنامه های معاونت پژوهش و فناوری می باشد.
  • وی همچنین اشاره کردند که یکی از برنامه های ویژه هفته پژوهش، تجلیل از پژوهشگران %۲ برتر دانشگاه و اعطای تشویق مالی به ایشان خواهد بود.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۹۰۴۰۱