جشن استقبال از دانشجویان نوورود ۱۴۰۱

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛

به گزارش دبیر کل کانون های فرهنگی؛ جشن استقبال از دانشجویان نوورود ۱۴۰۱ در روز ۱۰ اسفند ماه در ساعت ۸ صبح در سالن شهید طهرانی مقدم به همت معاونت دانشجویی و کانون های فرهنگی با تلاوت قرآن، سرود ملی و صلوات خاصه شروع شد.
دکتر فرشید طهماسبی؛ سرپرست معاونت دانشجویی و متولی برگزاری جشن ضمن خیر مقدم به دانشجویان نوورود دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را محور اصلی توسعه اقتصادی و آموزش کشور توصیف کرد.
سپس کلیپی با موضوع گفتگو دو دانشجو ترم بالایی در وصف ورود دانشجویان ۱۴۰۱ در دانشگاه پخش شد.
در ادامه معاونت ها هر کدام به به معرفی بخش های مختلف حوزه خود پرداختند.
و سپس مراسم آیینی پرچم سپاری؛«که طی آن پرچم مقدس ایران و پرچم دانشگاه توسط دانشجویان ترم بالایی به دانشجویان نوورود تحویل داده میشود »انجام شد.
گروه تئاتر نیز نمایشنامه ای با محوریت رسالت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اجرا نمودند.
کانون موسیقی دانشگاه نیز به اجرای زنده ی ۳ قطعه پرداختند.
کانون گویندگی دانشگاه برنامه رادیو جشنواره را به اجرا گذاشتند.
در ادامه از خانواده یکی از دانشجویان دعوت شد تا به روی صحنه بیایند و حس خود را در مورد دانشگاه رجایی بیان کنند.
جناب آقای فیض بخش نیز به معرفی شریف استار پرداختند.
بعد از چند مسابقه دانشجویی روی صحنه و عکس دسته جمعی دانشجویان برای ناهار و نماز سالن را ترک کردند و در ساعت ۱۴ مراسم مجدد آغاز شد که در ابتدا جناب آقای ولیخانی شعر طنزی در وصف حال دانشجویان نوورود سرودند.
سپس سپس جناب آقای شیشه چیان از گزینش وزارت خانه به مبحث گزینش دانشجو معلمان پرداختند.