تکمیلی: معاونت دانشجویی جزئیات نشست هم اندیشی این حوزه را با ریاست دانشگاه منتشر کرد:

جزئیات نشست مدیران حوزه معاونت دانشجویی با ریاست محترم دانشگاه:

همان طور که قبلا اعلام شده بود در تاریخ دوشنبه مورخ ۲۴ تیر ۱۳۹۸ نشست صمیمانه و مهمی به منظور طرح مسائل حوزه معاونت دانشجویی در حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر عظمتی برگزار گردید. در این نشست اقایان دکتر عظمتی (ریاست دانشگاه)، دکتر طهماسبی پور (معاونت محترم دانشجویی)، ولیخانی (مدیر دانشجویی)، دکتر پالیزگیر (رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره)، دکتر یزدانی (مشاور معاونت دانشجویی)، حاجی قاسمی (رئیس اداره خوابگاه های دانشجویی) و سرکار خانم ادیب پور (رئیس اداره تربیت بدنی) حضور داشتند. در ابتدا جناب آقای دکتر طهماسبی پور معاونت محترم دانشجویی ضمن خیرمقدم و تشکر از ریاست دانشگاه به خاطر حمایت های بی دریغ از حوزه ی دانشجویی مواردی را بعنوان اولویتهای حال حاضر ذیل بیان نمودند، که عبارتند از:

• توجه به مسائل مطروحه توسط مدیران دانشجویی برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷٫
  • دستور مقتضی برای حل مشکلات و نیازهای تعمیراتی و تجهیزاتی سراهای دانشجویی.
  • در اولویت قراردادن مسائل مربوط به این معاونت با توجه به محدودیتهای بودجه و تداوم حمایت از مدیران مربوطه جهت کسب انگیزه بیشتر در خدمت رسانی به دانشجویان.

بعد از استماع نظر مدیران حوزه معاونت دانشجویی و اعلام نقطه نظرات آنان در خصوص ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات به دانشجویان، جناب آقای دکتر عظمتی نیز ضمن تشکر از همه ی کارهای خوبی که در این حوزه انجام گرفته رهنمودهای خود را به شرح ذیل اعلام داشتند:

• اولویت داشتن رفع مشکلات حوزی معاونت دانشجویی و اختصاص بودجه ی مناسب برای حل مسائل مهم دانشجویی.
  • توجه به استفاده از نیروهای خلاق و پرانگیزه ی دانشجویی در قسمتهای مختلف .
  • توجه به مدیریت هزینه ها با توجه به محدودیت منابع مالی.
  • برنامه ریزی هدفمند جهت بهینه سازی ارائه خدمات به دانشجویان.
  • رصد کمبودهای موجود و ارائه بموقع آن به معاونت های مربوطه جهت تسریع در حل آنها.

photo_2019-07-15_15-03-25 photo_2019-07-15_15-03-21 photo_2019-07-15_15-03-32 photo_2019-07-15_15-03-12 photo_2019-07-15_15-02-22