توسط روابط عمومی دانشگاه شهید رجایی صادر شد

بار دیگر دستان پلید شیطان از آستین استعمار بیرون آمد و لباس جنایت را بر پیکر رژیم پست آل سعود پوشاند وثمره‌اش فاجعه شهادت مظلومانه یکی از شاگردان مظلوم مکتب ولایت علوی شد.
شهادت مظلومانه مرحوم مغفور حاج شیخ نمر باقر النمر رحمة الله علیه بى شک نقطه ننگ دیگرى در کارنامه دولت عربستان است. دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اجرای حکم ظالمانه ی صادر شده توسط محاکم فرمایشی و اقدام به شهادت روحانی متعهد و شجاع علامه شیخ نمرالباقر النمر و یاران همراه ایشان را که نمادی از آشفتگی و سوء تدبیر حاکمان خام، کم تجربه و ماجرا جوی جدید آل سعود و نشانی از بیگانگی با حقیقت اسلام و پیشی گرفتن هیجان و افراط بر حزم و دوراندیشی و عقلگرایی است، محکوم می کند. از درگاه خداوند متعال خواستاریم در سرزمینی که مظلومیت شیعه را در سکوت، فریاد می‌زند و با خون مظلومان، بر بوم تاریخ می‌نگارد، روزی حقیقت مطلق از پس ابرهای غیبت بدرخشد و دل‌ها را به سرچشمه معرفت رسانده و سیراب نماید.

al-nemer