تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، در پی انتشار رتبه بندی دانشگاه های کشور در سال ۱۴۰۱ از سوی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)، و با عنایت به ارتقای ۲۳ رتبه ای جایگاه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر امروز ۱۰ دی ماه ۱۴۰۲ با صدور پیامی از رئیس و همکاران دانشگاه، تقدیر و تشکر کرد.

بر اساس این گزارش، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور بر اساس گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)،  نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۰، ۲۳ رتبه در میان سایر دانشگاه های کشور ارتقا یافته است.

متن کامل نامه ارسالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد

رئیس محترم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

با سلام و احترام؛

با عنایت به انتشار رتبه بندی دانشگاه های کشور در سال ۱۴۰۱ توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)، و با عنایت به ارتقای ۲۳ رتبه ای جایگاه آن دانشگاه در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰،بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از عملکرد ارزنده و تأثیرگذار جناب عالی و همکاران محترم آن دانشگاه که موجب بهبود عملکرد و ارتقای جایگاه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در رتبه بندی دانشگاه های کشور شده است ابلاغ می شود.

امید است با تداوم این روند رو به رشد، شاهد افزایش موفقیت های علمی و پیشرفت روز افزون آن دانشگاه باشیم.

دوام توفیقات جناب عالی را از درگاه حضرت احدیت خواهانم.

با آرزوی توفیق الهی

علی شمسی پور