تقدیر معاونت دانشجویی از دست اندرکاران انتخابات شورای صنفی

در مراسمی با حضور دکتر احمدی معاون دانشجویی دانشگاه از متولیان و دست اندرکاران برپایی شانزدهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی تقدیر گردید. در این مراسم که عصر روز شنبه در سالن شهید باهنر برگزار گردید دکتر احمدی ضمن تشکر از مساعی دانشجویان گرامی و پرسنل حوزه های مختلف دانشگاه این همدلی و همراهی را ستودنی و با ارزش خواند.

دکتر احمدی در ادامه وجود شورای صنفی دانشجویی را به عنوان یک بازوی توانا برای  این معاونت دانست و از اینکه تعداد شرکت کنندگان در انتخابات حد نصاب لازم را  حاصل ننمود و باعث گردید تا شانزدهمین دوره این شورا نیز تشکیل نگردد ابراز تاسف نمود. وی وجود شورای مشورتی را تا تشکیل شورای صنفی جدید یک ابزار برای حضور و مشارکت دانشجویان در امور صنفی دانست و از  زحمات اعضاء شورای مشورتی که تمام تلاش خود را جهت برپایی این دوره از  انتخابات انجام دادند تشکر نمود. در پایان مراسم نیز با اهداء لوح یادبود توسط معاونت دانشجویی از کلیه دست اندر کاران انتخابات تقدیر گردید.