تقدیر از آقای دکتر غلامرضا لطفی معاون پژوهشی و فناوری برتر دانشگاه توسط دانشکده علوم ورزشی

با توجه به انتخاب شایسته آقای دکتر غلامرضا لطفی معاون پژوهشی و فناوری دانشکده علوم ورزشی به عنوان مدیر برتر فعال در حوزه پژوهش و فناوری از سوی اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی مورد تقدیر قرار گرفتند. که متن تقدیر نامه ایشان به شرح زیر می باشد.

جناب آقای دکتر غلامرضا لطفی

عضو محترم هیات علمی دانشکده  علوم ورزشی

بدینوسیله انتخاب  شایسته جنابعالی بعنوان “معاون برتر پژوهشی و فناوری” از میان  معاونین پژوهشی دانشکده های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  تبریک عرض می نمائیم و ازدرگاه ایزدمنان عزت، سربلندی و توفیقات همه خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسالت دارم وضمن قدر دانی از  جناب عالی توفیقات روز افزون برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل به خداوند منان را در جهت رشد و شکوفایی این دانشگاه تمنا دارم.

دکتر مجید کاشف

رئیس دانشکده علوم ورزشی