تصويب برنامه درسی مديريت آموزشگاهی ويژه هنرستان ها در مقطع كارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، برنامه درسي مديريت آموزشگاهي ويژه هنرستان­ ها در مقطع كارشناسي ارشد به تصویب رسید. دکتر پورکمالی ضمن اعلام این خبر افزود: با عنایت به اهمیت، جايگاه و نقش مدیران در فرایند تعلیم و تربیت، برنامه درسي مديريت آموزشگاهي ويژه هنرستان­ ها در مقطع كارشناسي ارشد توسط دانشگاه شهيد رجائي بر اساس اسناد تحولي و برنامه درسي ملي تدوين گرديد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه کرد: اين برنامه در جلسه گروه هماهنگي تربيت معلم در تاريخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۱ به تصويب رسيد و براي تاييد نهايي در شوراي برنامه ريزي آموزشي وزارت علوم، ارسال گرديده است. وی خاطر نشان کرد: این برنامه در صدد تربیت مدیر ویژه هنرستان‌های فنی وحرفه‌ای و دبیرستان‌های کاردانش است. مديراني كه با رعايت اصول عمومي مديريت و پياده­ سازي مختصات حوزه عملكردي فني و حرفه­ اي با حداقل هزينه كيفيت بخشي به مهارت­هاي مورد نياز هنرجويان را فراهم نمايند و توانايي به روز رساني توانايي­ها و مهارت­هاي مورد نياز را با رعايت صرفه و صلاح دستگاه داشته باشند و به عبارت ديگر از تصميم­ گيري­ هاي مبتني بر سليقه و توام با سعي و خطا كه مي­تواند خسارت­ های جبران ناپذيری ايجاد نمايد و موجب بي انگيزگي محيط آموزشي فني و حرفه ­اي مي­ گردد، پرهيز گردد.