دیدار صمیمی سرپرست و تعدادی از مدیران و اعضای هیأت رئیسه با «آزادگان سرافراز» دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، جمال الدین مهدی نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و جمعی از مدیران دانشگاه، با حضور در منزل «دکتر حسن سلطان محمدی راد»، از آزادگان سرافراز دانشگاه، دیدار و نسبت به مقام والای ایثار، مقاومت و مجاهدت های یادگاران دفاع مقدس، ادای احترام کردند.

براساس این گزارش، عصر روز یکشنبه، ۲۹ مردادماه ۱۴۰۲ سرپرست، معاون فرهنگی و اجتماعی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه و مشاور امور شاهد و ایثارگران و تنی چند از مدیران و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، با حضور در منزل «دکتر حسن سلطان محمدی راد»، ضمن دیدار صمیمی با خانواده این آزادگان سرافراز، نسبت به مقام والای ایثار، مقاومت و مجاهدت های خالصانه یادگاران دفاع مقدس، ادای احترام کردند.

مهدی نژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۸ سال دفاع مقدس، سالروز ورود آزادگان سرافراز را تبریک گفت و افزود: انقلاب اسلامی ایران، با بهره گیری از فرهنگ غنی ایثار و شهادت، آزمون‌های سخت و دشواری در مسیر تعالی پشت سرگذاشته است و با اقتدار به راه خود ادامه می‌دهد.

سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، آزادگان غیورکشور را «شهدای زنده» خواند و گفت: آزادگان عزیز، این شهدای زنده، برای عزت، عظمت و سربلندی این مرز و بوم، بهترین دوران زندگی خود را در کنج غربت و زیر شکنجه‌های بی رحمانه رژیم بعث عراق، سپری کردند تا برای ملت ایران، عزت و افتخار به ارمغان آورند.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، مجاهدات آزادگان عزیز را غیر قابل توصیف عنوان کرد و افزود: همه جانبازان یا آسیب دیده و اسیر شدند یا پس از اسارت به درجه جانبازی نایل شده اند، لذا همه آزادگان عزیز جانبازند.

وی ادامه داد: اگرچه ملت ایران هیچ گاه حماسه آفرینی و فداکاری های فرزندان خود را از یاد نخواهد برد، ولی برماست که همواره از ایشان به عنوان الگوی مقاومت و ایثار یاد کرده و رشادت های آنان را به نسل های آینده منتقل نمائیم.

«آزادگان» تجسم واقعی «اخلاق» و «حیات طیبه» هستند / برای پاسداری از فرهنگ ایثار و شهادت، نیازمند توجه به فرهنگ شفاهی آزادگان و جانبازان سرافراز کشور هستیم 

عبدالله صلواتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز ضمن تقدیر از مقام والای ایثار و مقاومت، اذعان داشت: «آزادگان» سرمایه های اجتماعی ما و تجسم واقعی اخلاق و حیات طیبه هستند که قرابت و نزدیکی به این عزیزان، انسان را به خدا و ارزش های اخلاقی نزدیک تر می کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، توجه به فرهنگ شفاهی یادگاران جنگ تحمیلی را یک ضرورت برشمرد و افزود: فرهنگ شفاهی و ثبت و نشر روایت گری بی واسطه از رشادت ها و مجاهدت های آزادگان عزیز و خانواده گرانقدر ایشان در مقطع کنونی، کمتر مورد توجه قرار گرفته است و ضروری است ایثارگری های شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز کشور از سوی اعضای خانواده این عزیزان و محققان روایت شود تا از فرهنگ ایثار و شهادت به نحو شایسته ای پاسداری شود.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر سلطان محمدی راد را «آزاده فیلسوف» توصیف کرد و گفت: بی شک آقای دکترسلطان محمدی، با دریچه فلسفی به رخدادهای اسارت وارد شده و مقدمات سوق دادن ارزشها از ذهن به عین را فراهم کرده است و به تعبیر عارفان، با تشرف به ساحت تخلق و تحقق، حقایق اخلاقی و الهی در سراسر هستی ایشان منتشر شده است و هرکس به این کانون نزدیک شود، به کانون مهر، محبت و اخلاق نزدیک تر شده است.

صلواتی، ضمن قدردانی از خدمات همسر این آزاده عزیز، با تأکید بر این که رنج خانواده آزادگان کمتر از رنج خود آزادگان نیست، افزود: همسران آزادگان عزیز، الگوهای بارز صبر و استقامت اند.

در ادامه این نشست صمیمی، هر یک از آزادگان عزیز، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به ذکر خاطرات تلخ و شیرین دوران اسارت خود پرداختند و درپایان، سرپرست دانشگاه، مشاور امور شاهد و ایثارگران و جانشین فرمانده بسیج دانشگاه هریک با اهدای لوح سپاس و هدایای جداگانه ای از دو آزاده عزیز دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی‌: «دکتر حسن سلطان محمدی راد» و «امیر مبرهن»، تقدیر و تجلیل کرده و برای ایشان آرزوی صحت، سلامتی و تندرستی کردند.