تاییدیه تحصیلی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

به نام خدا و با سلام

به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند ، نحوه دریافت درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات از دانشگاه مبدا در بخش (راهنماي فرآيندهاي سيستم جامع آموزشي گلستان جهت دانشجویان) در صفحه اصلی پرتال گلستان، قابل مشاهده و دسترس می باشد.

در سنوات گذشته به جهت انجام پذیرش نهایی به صورت حضوری، در جریان فرآیند ، این نامه درخواست به دانشجو تحویل داده می شد.

از آنجاییکه به دلیل شرایط ویژه انتشار ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی ، پذیرش نهایی دانشجویان مهر ۹۹ به صورت غیر حضوری و پستی به انجام رسیده است . لذا لازم است کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری طبق راهنمای  زیر تا پایان نیمسال اول تحصیلی نسبت به دریافت نامه از سیستم گلستان و تحویل آن به مراجع ذکر شده در نامه و پیگیری تا حصول نتیجه و دریافت پاسخ و عودت به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ، اقدام نماید .

در صورت عدم دریافت تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات ، در پرونده دانشجو نقص مدرک درج شده و از ادامه تحصیل دانشجو ممانعت به عمل خواهد آمد.

• دانشجویانی که دانشگاه مقطع تحصیلی قبلی آنها دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می باشد نیز می بایست نسبت به ارسال نامه مورد نظر به اداره آموزش دانشگاه اقدام نمایند.

جهت مشاهده راهنمای درخواست تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات اینجا کلیک کنید.