بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر امور پژوهشی دانشگاه؛

دستورالعمل بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور در ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین و بر روی سامانه این دفتر به نشانی الکترونیکی rppc.msrt.ir قرار گرفته است.

بر اساس این دستورالعمل، وزارتخانه­ ها و سازمان­های اجرایی می­توانند از مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری وابسته حداکثر یک نفر بعنوان پژوهشگر واجد شرایط و یک نفر فناور برتر واجد شرایط معرفی نمایند. مبنای محاسبه امتیازات پژوهشی و فناوری پژوهشگران و فناوران، آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی در بازه زمانی مربوط به پنج سال منتهی به شریور سال جاری است. همچنین هر یک از معرفی شدگان فقط یکبار می­ وانند به عنوان برگزیده در این جشنواره انتخاب شوند و درصورت برگزیده شدن در سالهای گذشته از چرخه بررسی خارج می شوند.

خواهشمند است همکاران محترم واجد شرایط تا دهم مهرماه کلیه مستندات پژوهشی خود منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۰ را جهت بررسی در سامانه گلستان بارگذاری نمایند.