بیانیه ستاد شاهد دانشگاه به مناسبت هفته وحدت

« وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»

وحدت رمز پيروزي و سرفرازي مسلمين است. نشانه اي از نصرت الهي است كه با پيوند قلبها و دوستي ها، بارقه اعجاز را متجلي مي‌سازد تا مسلمين به شكرانه اعتقادي واحد در صف ايمان فراتر از حدود جغرافيايي و تبعيضات و تعصبات قومي، اتحاد را رقم زنند. كه يقيناً اين وفاق و همدلي و همنوايي، مرضي رضاي خدا وند و رسول گرامي اسلام و ائمه اطهار (ع) مي گردد.

بی شک،  وحدت  و یکپارچگی مسلمانان اعم از شیعه و سنی در شرایط کنونی که دشمنان اسلام از هر سو با هجمه های گوناگون در پی تفرقه افکنی بین ملت های مسلمان هستند،   بیش از پیش تعالی بخش هویت اسلامی و اقتدار امت اسلام خواهد بود.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه هفته وحدت و فرا رسیدن میلاد پر برکت ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی(ص) و ولادت ششمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت امام جعفر صادق(ع)  را به مسلمین جهان، امت شهیدپرور ایران بویژه دانشگاهیان تبریک عرض نموده و از خداوند سبحان ، سلامتی و توفیق روز افزون برای همگان مسالت می دارد.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی