به استناد گزارش ISC: کسب رتبه ۲۳ در بین کلیه دانشگاه های جامع کشور توسط دانشگاه شهید رجائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در آخرین رتبه بندی ISC دانشگاه شهید رجائی در رتبه ۲۳ بین کلیه دانشگاه های جامع کشور قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، بر مبنای ۶ معیار اصلی (آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بین المللی سازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات)، دانشگاه شهید رجائی توانست در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸ به این مهم دست پیدا کند و بالاتر از دانشگاه هایی مانند دانشگاه رازی، دانشگاه مازندران، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه یزد و دانشگاه شاهد در رتبه بندی دانشگاه های جامع قرار گیرد.

گفتنی است دانشگاه شهید رجائی در سال ۱۳۹۹ برای نخستین بار در دوره فعالیت خود توانست در رتبه بندی جهانی تایمز قرار گیرد.