برگزار شد: کارگاه دانش افزایی با موضوع آئین نامه ارتقاء

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، کارگاه دانش­ افزایی با عنوان آئین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی  و شیوه نامه اجرایی آن، روز سه شنبه مورخ ۱۲/۰۷/۱۴۰۱ برگزار برگزار شد. در این کارگاه که با استقبال اساتید دانشگاه و از ساعت ۱۵ آغاز شد، ابتدا  پروفسور علی ایرانمنش به ارایه توضیح در مورد بندهای آیین نامه ارتقا پرداختند و مواردی را که در آیین نامه جدید اصلاح با تغییر کردند را تبیین نمودند. در قسمت دوم این جلسه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه سوالات خود را مطرح نمودند. همچنین به نقل از آقای دکتر قربانی به اطلاع همکارن محترم می رساند، گواهی های این کارگاه به زودی برای همکاران شرکت کننده ارسال خواهد شد. همچنین فایل صوتی ضبط شده  این جلسه از طریق سامانه ال ام اس دانشگاه قابل دسترسی است.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۱۰۷۱۳۰۱