برگزاری یک رویداد به مناسبت هفته پژوهش

به مناسبت هفته پژوهش و با همت انجمنهای مهندسی عمران و مهندسی نقشه برداری و همچنین کمک انجمنهای معماری و گرافیک، همایش کوچینگ مهندسی در محل سالن شهید تهرانی مقدم برگزار گردید. در این همایش که در روز یکشنبه ۱۹ آذرماه برگزار شد، مهندس میلاد فرزانه راهکارهای کسب و کار و درآمد را برای رشته های مهندسی مرتبط با ساختمان توضیح داد و در بخش انتهایی سخنان پاسخگوی پرسشها و ابهامات دانشجویان حاضر در این همایش شد. در انتهای این جلسه هدایایی به رسم یادبود به مهندس فرزانه و هیأت همراه اعطا شد. گفتنی است در این جلسه علاوه بر دانشجویان دانشگاه (به ویژؤه دانشجویان دانشکده های عمران و معماری) آقایان دکتر فریدونیان و دکتر فعله گری از معاونت فرهنگی دانشگاه و آقایان دکتر مرتضوی، دکتر شیرازیان، دکتر حسینعلی و مهندس عدنانی از دانشکده مهندسی عمران حضور داشتند.