برگزاری گفتگوی زنده اینستاگرامی در مورد کسب مهارتهای حرکتی افراد طیف اوتیسم

روز چهارشنبه ۱۷ دیماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۸ یک گفتگوی زنده اینستاگرامی بین آقای مسعود مبانی (مدیر انتشارات مبانی، ناشر تخصصی کتب علوم ورزشی) و اقای دکتر غلامرضا لطفی دانشیار گروه رفتار حرکتی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی انجام شد. در این گفتگو که به بهانه معرفی کتاب “اکتساب مهارتهای حرکتی بنیادی برای کودکان و بزرگسالان اوتیسمی” ترجمه دکتر لطفی و مورد تأیید و حمایت انجمن علمی رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی ایران از کتب منتشرشده در سال ۱۳۹۹ انتشارات مبانی، صورت گرفت ضمن معرفی کتاب و ویژگیهای مهم آن، در زمینه اهمیت حرکت در زندگی و آموزش مهارتهای حرکتی بنیادی برای استفاده از آنها در طول زندگی و یادگیری مهارتهای تخصصی ورزشی بطور مفصل صحبت شد. در ادامه به معرفی طیف اوتیسم و ضرورت آموزش مهارتهای حرکتی در این افراد و همچنین ملاحظات خاصی که در آموزش افراد طیف اوتیسم باید رعایت شود، پرداخته شد. در انتها نیز به سوالات شرکت کنندگان در گفتگوی زنده اینستاگرامی پاسخ داده شد.