برگزاری کارگاه دانش افزایی کارشناسان تحصیلات تکمیلی با عنوان آشنایی با پیشخوان خدمت پایان نامه ها

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از “خانم دکتر صفخانی” رئیس کتابخانه مرکزی،  کارگاه دانش افزایی کارشناسان تحصیلات تکمیلی با عنوان آشنایی با پیشخوان خدمت پایان نامه ها در روز چهارشنبه مورخ ۳/۱۲/۰۱ ساعت ۱۲-۱۰در سالن شهید آوینی واقع در کتابخانه مرکزی با حضورهمکاران محترم دانشکده ها تشکیل شد. در ابتدا مدیر سیستم جامع گلستان و کارشناس پایان نامه هاتوضیحاتی در خصوص فرآیند پیشخوان خدمت پایان نامه ها بیان نمودند و سپس نظرات  کارشناسان محترم مورد بحث و بررسی قرار گرفت . درپایان به کارشناسان محترم دانشکده ها تاکید شد نسبت به زمان تایید، برای بارگذاری فایل پایان نامه ها دقت نمایند . جلسه با تشکر رئیس محترم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد از همکاران شرکت کننده ، به پایان رسید.

معاونت پژوهش و فناوری