برگزاری کارگاه آشنایی با ابزارهای نوین ارزیابی وضعیت بدنی

با حمایت دانشکده علوم ورزشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی خارج از دانشگاه اعضای هیات علمی خود، کارگاه آموزشی آشنایی با ابزارهای نوین ارزیابی وضعیت بدنی، توسط مرکز سنجش و توسعه قابلیت های جسمانی آکادمی ملی المپیک و به صورت غیرحضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آکادمی ملی المپیک، در این کارگاه یک روزه که از ۱۰ امتیاز حضور در آزمون ورودی دوره مربیگری بدنساز آکادمی برخوردار بود، دکتر هادی صمدی عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجایی به معرفی ابزارهای مرسوم ارزیابی وضعیت بدنی ایستا و معایب این ابزارها پرداخت. در ادامه، ابزارهای نوین ارزیابی وضعیت بدنی و نحوه  استفاده از آنها که در حال ابداع و گسترش می باشند، برای شرکت کنندگان در کارگاه معرفی و در خصوص آینده حوزه ارزیابی وضعیت بدنی ایستا و پویا و همچنین دیدگاه های پیش رو در این خصوص توضیحاتی به شرکت کنندگان ارائه شد.