برگزاری وبینار با موضوع سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛
به گزارش رییس اداره مطالعات وبرنامه ریزی، وبیناری با عنوان “سردار دل ها و ایران مقتدر” به مناسبت سومین سال شهادت حاج قاسم با حضور کارکنان دانشگاه در روز چهار شنبه ۱۴ دی ماه در سامانه مدیریت دروس برگزارشد.
این برنامه با پخش نماهنگ حاج قاسم آغاز شد وسپس با سخنرانی دکتر سهیل احمدی پژوهشگر و کنشگر سیاسی و فرهنگی ادامه یافت.
ایشان درابتدا با اشاره به هجوم همه طیف های مخالف نظام در وقایع اخیر که نشانگر پیشرفت وموفقیت نظام بوده است اذعان داشت نمونه های علمی وفرهنگی مدل حاج قاسم را درجامعه داریم که شناخته نشده اند .
اخلاص ومحبوبیت وفراجناحی بودن از ویژگی های حاج قاسم بود که ایران قوی را ساخت.
حاج قاسم مرزهای ایران را به محورهای مقاومت تبدیل کرد وبه مرزهای دورتر برد.
پیشرفت های موشکی هایپر سونیک ودرمان های سرطان وپیوند های کبد با ایران قوی امکان پذیر بود.
ایشان کتاب تندتر از عقربه ها را سفارش کردند وکارجهادی را نمادی از مکتب حاج قاسم دانستند.
حاج قاسم باید دردسترس باشد وبرای نسل جوان ملموس باشد وبرای دشمنان سختگیر وبرای مردم رئوف بود وبا عرق روستایی حواسش به اهل روستا هست وبه آن عشق می ورزید.
درفضایی که همه دنبال پست ومقام هستند آواز پست وترفیع گریزان است.
ساده دلی وصداقت او با هوشیاری بالا خصیصه اوست ورفاقت را فراموش نمی کند.
اسلام زرنگ های خاص تربیت می کند.
ایراد سخنرانی هایی با لطافت واحساس با شعرهای ناب از یک فرمانده نظامی کمتر تصور می شود وهنر خوب دیدن را رواج داد.
برکت درزمان او بود و مقدمه آن پیروز شدن درانتخابات الهی است که روح بشری او را قدرت می بخشد.
مکتب انسان ساز حاج قاسم باید درفضای علمی کشور نیز طنین انداز شود.
این وبینار در ساعت ۲۲ و۵ دقیقه به اتمام رسید.