برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی برق

در روز شنبه مورخ ۸ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی برق به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، آقای دکتر نکوکار، به ارائه گزارش جامعی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده مهندسی برق پرداختند. در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. یکی از فعالیت های شاخص این دانشکده رشد کمی و کیفی تولیدات علمی در سال ۹۸ بود. در سال ۹۷، سرانه انتشار مقاله در مجلات JCR به ازای هر استاد، ۲٫۱۷ بود که این عدد در سال ۹۸ به ۳٫۰۸ رسیده است. در زمینه چاپ انتشار مقاله در مجلات با نمایه Scopus  نیز  سرانه از عدد ۲٫۶۳ در سال ۹۷ به ۳٫۴۴ در سال ۹۸ رسیده است. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده مهندسی برق، جناب آقای دکتر قندهاری و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.