برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه

در روز سه شنبه مورخ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، خانم دکتر مجیدی، به ارائه گزارش جامعی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده علوم پایه پرداختند. گزارش ارائه شده از ابعاد مختلف به بررسی کیفی تولیدات علمی دانشکده پرداخته بود.  در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. از افتخارات این دانشکده کسب رتبه ششم سرآمدان علمی توسط آقای دکتر نیک عمل و چاپ مقالات در نشریات بسیار معتبر توسط اعضای هیات علمی این دانشکده است. این دانشکده در زمینه رفع نیازهای وزارت آموزش و پرورش گام های موثری را برداشته است و کتابهای درسی متعددی توسط اعضای هیات علمی این دانشکده به رشته تحریر درآمده است. یکی دیگر از فعالیتهای این دانشکده انجام طرح پژوهشی ملی مورد نیاز دستگاه وزارت آموزش و پرورش است که اخیرا به اتمام رسیده است. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده علوم پایه، جناب آقای دکتر میرزایی و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.