برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی عمران

در روز سه شنبه مورخ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی عمران به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، آقای دکتر مظلوم، به ارائه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده مهندسی عمران پرداختند. در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. سرانه تولید مقاله این دانشکده در سال۹۸، ۱٫۴۲ است و توانسته است در سال ۹۹ روند رو به رشدی داشته باشد. در زمینه انتشار مقاله در مجلات ISC نیز سرانه این دانشکده برای هر استاد ۲ است. مجموع تعداد طرحهای برون دانشگاهی این دانشکده در سالهای ۹۷ و ۹۸ نیز ۱۰ طرح است که درمقایسه با دانشکده های دیگر پیشتاز است. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده مهندسی مهندسی عمران، جناب آقای دکتر غفارپور و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.