برگزاری نشست مجازی کتابخانه های مرکزی دانشگاه های سراسر کشور

رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی دانشگاه خبر داد:

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از رئیس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی، نشست مجازی پیش همایش کتابخانه های مرکزی دانشگاههای سراسر کشور در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ به صورت آنلاین برگزارشد. کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی دانشگاه شهیدرجائی نیز با ارائه گزارش در این همایش مجازی شرکت کرد. این نشست با هدف آشنایی و ارتقائ سطح تعاملات شناخت هرچه بیشتر خدمات کتابخانه های دانشگاهی، شناسایی و بررسی چالش های مشترک و اتخاذ و راهکارهای مناسب تشکیل شد که در نتیجه مشکلات و چالش های مطرح شده در ۶ محور اصلی ذیل طبقه بندی گردید.
۱-نیروی انسانی
۲-خدمات
۳-فضاوتجهیزات
۴-بودجه
۵-افزارها
۶-مجموعه منابع
شایان ذکر است در ادامه این جلسه،کارگروههایی از مدیران و معاونان کتابخانه های مرکزی دانشگاههای سراسرکشور تشکیل شد تا موارد مذکور را مورد بحث و بررسی قرارداده که در آبانماه سال جاری مقرن با هفته کتاب و کتابخوانی، در همایش اصلی ارائه گردد.