برگزاری نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد:

روز پنج شنبه نوزدهم اسفند ماه ۱۴۰۰، نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید برگزار شد. این همایش بر اساس قرارداد فی مابین دانشگاه شهید رجایی و اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و با مشارکت معاونت پرورشی و فرهنگی  وزارت آموزش و پرورش به صورت ملی در کشور اجرا گردید. دبیر علمی این همایش را آقای دکتر عبداله صلواتی دانشیار دانشکده علوم انسانی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عهده داشتند.

دکتر صلواتی پیرامون نحوه داوری اشاره داشتند که موضوعات مقالات دریافتی بسیار متنوع و در زمینه‌هایی چون روانشناسی، فلسفه، اخلاق، شیمی، فناوری اطلاعات، علوم ورزشی، انگلیسی، زیست‌شناسی و رشته‌های دیگر بود و بنابر تخصصی بودن مقالات، از داوران با تخصص‌های مختلف استفاده شد. وی در مورد آمار و نتایج آثار ارسالی به دبیرخانه این همایش، تشریح کرد: تعداد کل مقالات ۶۹۰ مقاله بود که از ۲۰ آبان تا بهمن ماه از ۳۱ استان و ۵۱ دانشگاه دریافت شد. همچنین پس از داوری اولیه، ۳۸۴ مقاله پذیرش و وارد مرحله داوری جدی شدند. در میان سه گروه دانشگاه، آموزش و پرورش و سایر موسسات، درصد مشارکت آموزش و پرورش، بیشتر از همه و به میزان ۳۵ درصد بود و دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی از میزان مشارکت بالایی برخوردار بودند.