برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست گذاری همایش معلم کار آفرین

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از آقای دکتر یکرنگ نیا مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، با توجه به مصوبه هیات رییسه دانشگاه و به منظور سیاست گذاری در “اولین همایش ملی معلم کار آفرین“، جلسه شورای سیاست گذاری در سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با حضور آقایان: دکتر قربانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر سلطانی، مدیر ارزیابی و عملکرد دانشگاه، مهندس آذرکیش، مدیر برنامه، بودجه و ساختار سازمانی، دکتر فرشید طهماسبی، معاون دانشجویی، دکتر یکرنگ نیا ،مدیر کار آفرینی و ارتباط با صنعت، و دکتر رحمانی، عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک،  برگزار شد. در این جلسه اهداف کلی این همایش مورد نقد و بررسی قرار گرفت و تاکید شد اهداف و ارکان اصلی همایش با تکیه بر بندهای مربوطه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تنظیم شود. همچنین به پیشنهاد اعضای جلسه، این همایش در غالب یک رویداد علمی و پژوهشی برگزار خواهد شد. از اهداف اصلی این همایش، تحقق شعار شناسایی، هدایت و توانمند سازی و احقاق شعار  از ایده تا تجاری سازی به جای از ایده تا عمل می باشد. همچنین توسعه فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجو معلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای تربیت نسل نوآور و کارآفرین در هنرستان های فنی و حرفه ای کشور از دیگر اهداف این همایش می باشد. لازم به ذکر است در ابتدای جلسه اهداف کلی این همایش و محورهای اصلی آن بیان شد و در مورد اهداف و محورهای همایش هم اندیشی صورت گرفت.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۴۰۵۰۱