برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی والیبال بین دانشکده ای، جام سردار شهید تهرانی مقدم و ۷۰ شهید والامقام دانشگاه

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه، فینال مسابقات فرهنگی ورزشی والیبال بین دانشکده ای دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، جام سردار شهید تهرانی مقدم و ۷۰ شهید والامقام دانشگاه با قهرمانی تیم دانشکده مواد و فن آوری های نوین به پایان رسید. این رقابت ها با همکاری انجمن والیبال و با حضور ۸ تیم برگزار و تیم قهرمان موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر تیم دانشکده برق را شکست دهد. استقبال گسترده دانشجویان و همکاران برای تماشای بازی ها از نکات برجسته این دوره از مسابقات بود. شایان ذکر است آقایان دکتر منظمی، استاد آهنگری، بابک بیگلر و مهدی توفیقیان در کنار دانشجویان عضو انجمن دانشکده (آرمان نائیجی، یاسین فکری و محمد یعقوبی)، مدیریت این مسابقات را عهده دار بودند.