دانشکده مهندسی مکانیک خبر داد

هم زمان با فرارسیدن هفته ملی پژوهش و فناوری، مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی مکانیک در روز شنبه ۲۳ آذر ماه در سالن دانشکده علوم پایه برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد. بعد از تلاوت قران و پخش سرود مهندس امیرحسین اسدی عضو هیات علمی دانشگاه، کارآفرین و داور مسابقه میدان سخنران مراسم برای سخنرانی به جایگاه دعوت شدند، موضوع سخنرانی “پژوهش مسئله محور” بود. ایشان در مورد مشکلات و موانع پیش رو برای پژوهش در کشور و دانشگاه ها صحبت و خاطر نشان کردند که پژوهش و پژوهشگر هر دو باید بر اساس نیاز جامعه و کشور فعالیت کنند و همه دانشگاهیان باید در بر طرف کردن موانع موجود در مسیر پژوهش مسئله محور تمام تلاش خود را بکار گیرند. پژوهش در کشور باید به گونه ای باشد که بتواند بخشی از مشکلات جامعه و کشورا حل نماید.

پایان بخش مراسم تقدیر از پژوهشگران نمونه دانشکده بود که در این مراسم از جمعی از دانشجویان و اساتید برتر دانشکده در حوزه پژوهش تقدیر و تشکر به عمل آمد.

dsc_0026
dsc_0028 dsc_0036 dsc_0041