برگزاری مراسم بزرگداشت هفته تربیت بدنی

روز دوشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۸/۱ مراسمی به مناسبت هفته تربیت بدنی و تقدیر از زحمات جناب آقای دکتر مجید کاشف در طول دوره مسئولیت ایشان به عنوان رئیس دانشکده علوم ورزشی در محل سلف اساتید دانشگاه با صرف ناهار برگزار شد. این مراسم با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، اعضای هیات علمی، اساتید مدعو ، کارکنان دانشکده و رئیس اداره تربیت بدنی و کارکنان اداره تربیت بدنی برگزار شد. در ابتدای جلسه سرپرست دانشکده علوم ورزشی آقای دکتر صالح پور ضمن تبریک هفته تربیت بدنی به همه اساتید و کارکنان دانشکده و تشکر از آقای دکتر کاشف در زمان تصدی ریاست دانشکده، به تمرکز بر اهداف و پیشرفت دانشکده با همدلی بیشتر تاکید کردند. در ادامه به لزوم همکاری بین دانشکده و اداره تربیت بدنی اشاره داشتند و از زحمات آقای آقاجانی رئیس محترم اداره تربیت بدنی تقدیر و تشکر نمودند.