برگزاری مراسم بزرگداشت میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی (عج) در دانشکده معماری و شهرسازی

مراسم بزرگداشت میلاد حضرت حجت(عج) در دانشکده معماری و شهرسازی با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان معماری و گرافیک ورودی ۱۴۰۲ و همیاران اموزشی، ریاست دانشکده، اعضای مرکز پژوهش معماری، انجمن علمی معماری و گرافیک و مدیران نشریه دانشجویی چینه برگزار گردید.

اهمیت موضوع هنر و هنرمندی، مسئولیت هنرمندان متعهد د ر کنار توجه به عمیق بودن و دقیق بودن برای تجلی امر قدسی در اثر هنری مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و همزمان مسابقه محدودی در موضوع وظیفه یک دانشجوی منتظر برگزار گردید..

پس از توضیحات نهاد و انجمن های مرتبط با دانشکده و نشریات و ضمن افتتاح مکان جدید انجمن معماری و گرافیک فاز اول زیباسازی کتابخانه مورد بازدید دانشجویان گرامی قرار گرفته و سپس شرکت کنندگان در مراسم در مکان پذیرایی جشن میلاد حضرت امام مهدی عجل الله فرجه در طبقه همکف دانشکده حضور یافتند.