برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه

به گزارش دکتر یکرنگ نیا، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه با حضور دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه و آقای دکتر قربانی، معاون محترم پژوهش و فناوری در محل نمایشگاه برگزار شد. در این مراسم ضمن قدردانی از همه مسئولین برگزاری نمایشگاه در طول برگزاری، شامل اعضای انجمن های علمی و دانشکده ای و نیز کارشناسان محترم غرفه ها، از دو غرفه برتر تجلیل شد. این غرفه ها مربوط به دانشکده مهندسی مکانیک و مهندسی مواد و علوم میان رشته ای بود. همچنین در هفته آتی از تمامی اعضای انجمن های علمی و کارشناسان مربوطه که توسط دانشکده ها برای برگزاری نمایشگاه معرفی شده اند، تجلیل خواهد شد.

بدینوسیله معاونت پژوهش و فناوری از تمامی افراد و حوزه هایی که در برگزاری هر چه بهتر بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری یاریگر این معاونت بوده اند، اعم از اساتید، دانشکده ها، معاونت های محترم دانشگاه و علی الخصوص تلاش های بی دریغ دانشجویان انجمن های علمی دانشکده ها صمیمانه تشکر و قدردانی می نماید.
معاونت پژوهش و فناوری
کدخبر ۰۲۰۹۲۹۰۲