برگزاری سیزدهمین نشست ساعت پژوهش با سخنرانی آقای دکتر احسان پازوکی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، سیزدهمین نشست ساعت پژوهش در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ با سخنرانی آقای دکتر احسان پازوکی با عنوان : «بهبود آموزش مجازی به کمک هوش مصنوعی و علوم شناختی» با حضور اساتید و دانشجویان  و علاقه‌مندان به این مبحث برگزار گردید.

آقای دکتر پازوکی در این سخنرانی گزارشی در خصوص تحقیقات انجام شده توسط تیم تحقیقاتی آموزش شناختی گروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر ارائه شد. این تیم تحقیقاتی طی ۵ سال اخیر مجموعه پژوهش هایی در خصوص بکارگیری مفاهیم و ابزارهای هوش مصنوعی در کنار تئوری های علوم شناختی برای بهبود عملکرد و کیفیت آموزش الکترونیک انجام داده اند. در پژوهش های انجام شده تلاش شده است با بکارگیری تنوعی از الگوریتم های هوش مصنوعی و تعاملات یادگیرندگان با سامانه آموزش الکترونیک مدل سازی شناختی از افراد انجام شود. سپس، سامانه آموزش الکترونیک بر اساس مدل سازی انجام شده محتوی شخصی سازی شده در اختیار یادگیرندگان قرار می دهد. بر اساس نتایج حاصل شده این تیم تحقیقاتی موفق شدند با دقت بالایی مدل شناختی از یادگیرنده گان ایجاد نمایند و همچنین با شخصی سازی محتوی آموزشی به صورت خودکار امکان یادگیری بهتر با خستگی کمتر را برای یادگیرندگان فراهم کرده اند. این پژوهش ها با هدف صنعتی سازی و افزایش قابلیت ها و کیفیت های هوشمند سازی آموزش در حال توسعه سرویس های هوشمند سازی است که بتواند به سامانه های آموزش مجازی رایج اضافه شود و قابلیت های ویژه ای را در راستای بهبود فرایند آموزش به آنها بی فزاید.

لینک سخنرانی و گواهی حضور

معاونت پژوهش و فناوری