برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه با حضور معاونین پژوهشی دانشکده ها برگزار شد. در این جلسه که به صورت فوق العاده و آنلاین برگزار شد ابتدا دکتر قربانی موارد کلی را به استحضار اعضا رساندند. در ادامه بر اساس گزارشگیری سیستم پژوهشی گلستان پژوهشگران برتر دانشگاه بر اساس شاخص های پژوهشگران برتر واجد شرایط در بخشنامه های ارسالی و جداگانه از طرف هر دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش قرائت شد و همکاران در مورد اشخاص معرفی شده به هر دو وزارتخانه و تعیین شاخص های افراد معرفی شده اظهار نظر کردند. در پایان برخی از اعضای حاضر در جلسه نسبت به عدم راهیابی اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در اعلام برترین های وزارت عتف اعلام نارضایتی کردند که مراتب در یک نامه از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه به معاونت پژوهشی وزار عتف ارسال شد.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۸۰۷۰۱