برگزاری سومین جشنواره رویش دانشگاهی

کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی به عنوان یکی از مجموعه های کارآمد، نقش مهمی در حیات و سر زندگی محیط های دانشگاهی ایفا می کنند و به عنوان یکی از بارزترین مصادیق شکل گیری دانشگاه اجتماعی به شمار می آیند. معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درک ضرورت ایجاد چنین بستری نسبت به برگزاری نهمین جشنواره ملی رویش که برونداد فعالیتهای بیش از ۶ هزار کانون فرهنگی در سطح  دانشگاههای کشور است اهتمام ورزیده است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا و حضور کمرنگ دانشجویان  در محیط دانشگاه اقدام به برگزاری سومین دوره این رویداد به صورت مجازی در سطح دانشگاه نموده است تا خروجی آن در سطح ملی بتواند موجب تقویت پیوند دانشجویان با دانشگاه و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان گردد.

فرصت ارسال آثار تا ۱ اسفند ماه ۹۹ به ایمیل معاونت فرهنگی به نشانی cultural_social@sru.ac.ir می باشد و زمینه های شرکت دانشجویان در این جشنواره طبق جدول زیر و مطابق با دستورالعمل نهمین جشنواره ملی رویش است:

دستورالعمل_نهمین_جشنواره_ملی_رویش