برگزاری سخنرانی با عنوان: “آشنايي با صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور و تسهيلات آن”

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، پنجمین کارگاه هفته پژوهش در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ با سخنرانی  آقای دكتر علي جعفريان دهكردي با موضوع:“آشنايي با صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور و تسهيلات آن” با حضور اساتید و دانشجویان داخل و خارج از دانشگاه برگزار گردید. آقای دکتر جعفریان در این کارگاه به معرفی انواع گرنت ها، طرح های صندوق پرداختند و برخی از طرح های بین المللی را معرفی نمودند.

پس از پایان این سخنرانی، اساتید و دانشجویان به پرسش و پاسخ در مورد تخصیص انواع گرنت ها و طرح ها پرداختند .

لینک فایل ضبط شده و گواهی حضور (الکترونیکی) بعد از آماده شدن فایل در اختیار همکاران (سایت معاونت پژوهشی/ تقویم پژوهشی) قرار خواهد گرفت.

معاونت پژوهش وفناوری

.