برگزاری دوره دبیر مهندسان (۲)

به گزارش کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،
به همت انجمن علمی مهندسی صنایع مبلمان و با همکاری کانون دبیران جوان دانشگاه، در تاریخ سوم دیماه ۱۴۰۰، دوره اموزشی دبیر مهندسان (۲ )، با هدف آشنایی دانشجو معلمان، با کتب دروس هنرستانی و مهارت های تدریس برای دبیران فنی این رشته، برگزار شد.
مدرس این کارگاه آموزشی، آقای وحید مبارکی دبیر انجمن علمی صنایع مبلمان، بوده است که بیشتر به مطالب زیر پرداخته است:
_لزوم ارتقای علمی و عملی هنر جویان
_کاربردی و جذاب نمودن تدریس
_ فن بیان مناسب
_ توجه به دروس دانشگاهی در کنار کتب درسی
_لزوم تولید محتوی علمی لازم در تدریس

🔸️باتوجه به روحیات و اهداف دانش آموزان هنرستان، ضروری است که ما به عنوان دبیران فنی آینده، در ارتقای مهارت های علمی و به ویژه عملی(کارگاهی) خود بکوشیم. چراکه هدف اصلی هنرجویان از انتخاب رشته های هنرستان، یادگیری مهارت های عملی است.
بنابراین بایستی تا حد امکان تدریس های خود را کاربردی و جذاب ارائه دهیم.
از آنجایی که دانشجویان شرکت کننده در دوره، درباره میزان تاثیر آموزش ها در دانشگاه سوال پرسیدند؛ می‌توانیم این طور بگوییم که دانشگاه نقطه شروعی است که ما را با بخش های مختلف رشته مورد نظر( بیشتر به صورت تئوری) آشنا می‌سازد و هر فرد برحسب علاقه خود می‌بایست حوزه ای را انتخاب کند و ادامه مسیر و پيشرفت خود را به روش‌های گوناگونی از طریق خارج از دانشگاه هموار سازد.
بنابراین دانشگاه به تنهایی کافی نیست و لازم است روش های دیگری نیز در جهت ارتقای مهارت هایمان( بویژه عملی و فنی) در نظر داشته باشیم.

👨🏻‍🏫 کانون دبیران جوان:
🆔️ t.me/DbjSRTTU