برگزاری جلسه هم اندیشی شورای مرکزی کانون ها با مدیریت فرهنگی

به گزارش رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه جلسه هم اندیشی شورای مرکزی کانون ها با مدیریت فرهنگی در تاریخ ۲۲ آبان بصورت مجازی در سامانه lms دانشگاه برگزار شد. در این جلسه موارد زیر مورد بحث و تبادل نظرگرفت:

• تبیین جایگاه فرهنگ و علم در دانشگاه و تاکید بر حرکتهای فرهنگی فرا دانشگاهی، ملی دانشجویان و کانون ها با تاکید بر اجرای دستورالعمل اجرایی جشنواره ملی رویش توسط آقای دکتر صلواتی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی.
  • تبیین روند انتحابات های : الف- شورای مرکزی کانون ­های فرهنگی ب- دبیران کانون ­ها  ج- دبیر شورای هماهنگی کانون ها (که منجر به تشکیل ۱۶ کانون­ فرهنگی با ۴۸ نفر عضو شورای مرکزی و ۱۶دبیر مربوط به هر کانون و در نهایت ۱ دبیر شورای هماهنگی کانون­های دانشگاه شد که ابلاغ منتخبین توسط مدیر محترم فرهنگی دانشگاه صادر شده است) و نیز ترغیب همه دانشجویان اعم از مجمع عمومی، شوراهای مرکزی، دبیران، در امور فرهنگی، اجتماعی، دینی و هنری و مشارکت همه جانبه آنها توسط آقای ترشیزی کارشناس امور کانون ها.
  • تبیین کامل کاربرگ الف و فرم گزارش انجام برنامه توسط آقای دکتر یوسفی رئیس محترم اداره فرهنگی و فوق برنامه.
  • پیشنهاد اساتید مشاور کانون ها توسط شورای مرکزی و تعیین ایشان پس از بررسی توسط استاد و معاونت فرهنگی.
  • ارائه حداقل دو برنامه در هر ماه برای هر کانون و استفاده از نظر استاد مشاور در اجرای فعالیتهای کانون­های فرهنگی .
  • به پیوست این خبر، آیین نامه کانون ها، فرم الف برای درخواست برنامه های اجرایی ، فرم گزارش انجام برنامه و لیست فعالیتهای مورد انتظار کانون­ها تاپایان ترم جاری، ضمیمه می گردد.
  • آیین نامه کانون ها
  • کاربرگ الف کانونها