برگزاری جلسه هماهنگی مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد با معاونت اداری و مالی دانشگاه

این جلسه پیرو جلسه کمیته راهبری آموزشهای مهارتی و آزاد جهت رفع موانع و تسهیل برگزاری دوره‌ها در دانشکده‌ها و دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه اهميت آموزش‌هاي فني و مهارتي دانشجو معلمان و همچنین اراده و حمايت جدي دانشگاه در مورد توسعه آموز‌ش‌هاي تخصصي و مهارتي دبيران فني تاکید شد. همچنین موضوع رفع موانع شماره حساب درگاهی جهت برگزاری دوره‌های ارتقا سازمان نظام مهندسی بررسی و مقرر گردید در اسرع وقت پیگیری شود. در مورد تسهیل بروکراسی اداری در روند پرداخت حق الزحمه‌های مدرسین دوره‌های آزاد هماهنگی‌های لازم بعمل آمد. موضوع آموزش ضمن خدمت کارکنان برای ارتقا دانش و مهارت‏‌های فنی نیز مطرح شد و ایجاد فرصت برای افزایش دانش فنی و تخصصی و مهارت‌های جدید برای آنها نیز در اولویت قرار گرفت که در نهایت منجر به رشد و پیشرفت سازمانی خواهد شد. در مورد آموزش زبان انگلیسی، آموزش معلمان مدارس غیر انتفاعی و موارد دیگر نیز بحث و تبادل نظر شد که با انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری با موسسات و سازمانها می‌تواند اقدام شود.