برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان  جدید تحصیلات تکمیلی

طی مراسمی در تاریخ ۱۳ مهرماه ۱۳۹۵ در دانشکده مهندسی عمران، جلسه معارفه دانشجویان جدیدتحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌ها و گرایش‌های مختلف  با حضور مسئولین دانشکده،اساتید راهنما و مدیران محترم گروه‌های مختلف آموزشی برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، رئیس دانشکده آقای دکتر غفارپور جهرمی ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان، نکانی را در ارتباط با سابقه افتخارات دانشکده، رشته‌های دایر ، برنامه‌ها و اهداف کلان فعالیت های دانشکده ارائه نمودند. در ادامه معاونان دانشکده، مدیران گروه‌های آموزشی و اساتید راهنما با بیان برخی قوانین و مقررات آموزشی، نکات لازم را به اطلاع دانشجویان رسانیدند. در ادامه کلیپ تصویری از معرفی دانشگاه و دانشکده پخش گردید. پایان مراسم نیز به پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولات تخصیص یافت.

dsc05755

dsc05756