برگزاری جلسه معارفه اعضای انجمن تخصصی کوهنوردی دانشگاه

به گزارش اداره تربیت بدنی، جلسه معارفه رییس و اعضای انجمن تخصصی کوهنوردی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی روز چهارشنبه ۳۰ فروردین در دفتر معاونت دانشجویی برگزار شد. این انجمن با هدف توسعه و تعمیم هر چه بیشتر ورزش کوهنوردی و کوهپیمایی در بین دانشجویان، استادان و کارکنان تشکیل شده است. برنامه ریزی و اجرای صعودهای آماتور و حرفه ای با تشکیل گروه کوهنوردی و کوهپیمایی با هدف تامین سلامت جسمی و روانی دانشجویان دختر و پسر ساکن سراهای دانشجویی، همکاران و خانواده محترم ایشان از اهداف مهم شکل گیری این انجمن می باشد. هم چنین برگزاری دوره های آموزش مربیگری با استفاده از ظرفیت های فدراسیون کوهنوردی، شرکت تیم منتخب دانشگاه در طرح سیمرغ (صعود به قله های ۱+۳۰ استان)، صعود به قله دماوند و شناسایی استعدادهای دانشجویی برای حضور موثر در تیم کوهنوردی دانشگاه از دیگر اهداف تشکیل این انجمن بیان شده است. شایان ذکر است آقای دکتر امید رهایی رییس انجمن و آقایان دکتر صالح پور، دکترکرمی، حسینی، عظیمی، فرهنگ نیا، بیگلر و سرکار خانم روح بخش، اعضای اصلی انجمن هستند که احکام خود را از سرپرست معاونت دانشجویی دریافت کردند.