برگزاری جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده علوم ورزشی

به گزارش سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ؛ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده علوم ورزشی برگزار شد و پیرامون مسائل مختلف حوزه پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ابتدای جلسه رییس محترم دانشکده، آقای دکتر کاشف ضمن خوش آمد گویی، گزارشی از نحوه برگزاری همایش و امور مربوط به نشریه دانشکده ارائه نمودند.  ایشان مشکلات عدم اختصاص گرنت کافی برای راه اندازی آزمایشگاه های مورد نیاز دانشکده را  مهمترین خواسته اعضای هیات علمی دانشکده برشمردند و تاخیر در روند پرداخت طرح های پژوهشی مصوب خارج از گرنت را یکی دیگر از مشکلات کلان دانشگاه برشمردند. در ادامه معاون پژوهشی دانشکده، آقای دکتر لطفی، گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشکده به صورت تصویری ارائه دادند. در گزارش ارائه شده، وضعیت تولیدات علمی دانشکده اعم از مقالات، طرحهای برون دانشگاهی، کتاب و مقالات ارائه شده در همایشهای ملی و بین المللی ارائه شد. همچنین معاون محترم آموزش دانشکده به مشکلاتی که سیستم گلستان برای ثبت و پیگیری تولیدات علمی دراد را اشاره کردند و خواستار برگزاری یک کارگاه برای آشنایی بیشتر اساتید با قابلیت های آن شدند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۹۰۸۰۲