برگزاری جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد:

امروز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی برگزار شد و پیرامون مسائل مختلف حوزه پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ابتدای جلسه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشکده ارائه گردید. وضعیت تولیدات علمی این دانشکده به طور اختصار در نمودار زیر آورده شده است.

یکی از مواردی که دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی در چند سال اخیر رشد قابل توجهی داشته است، مقالات چاپ شده در مجلات JCR است. در زمینه چاپ مقالات در مجلات ISC نیز دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی تولیدات علمی قابل توجهی دارد. این دانشکده جزو دانشکده های فعال ذر زمینه قراردادهای برون دانشگاهی است. از جمله این قراردادهای پژوهشی می توان به قراردادهای آقایان دکتر نقره کار، دکتر هاشمی، دکتر قنبران و دکتر مهدی نژاد اشاره کرد. در ادامه جلسه، حاضرین نقطه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه امور مختلف حوزه پژوهش و فناوری را ارائه دادند و مدیران حوزه نیز پاسخ های لازم را بیان داشتند.